2018

50 jaar mei '68 en weldra 50 jaar Woodstock, The Incredible Time Machine is nog steeds springlevend op festivals en privé feesten. In verschillende gedaantes begeleiden ze muzikale lezingen van Rudolf Hecke's nieuwste boek 'De Sixties'.

2016

The Incredible Time Machine is ondertussen uitgegroeid tot een monument van de tribute/party bands in België, hun unieke sixties show is een pretwals!

2015

Met de grootste sixties/seventies classix trekt de band in haar 15e levensjaar nog steeds volle pleinen, zalen en zet elk feest in vuur en vlam! Sixties is hot, vintage is cool, jong en oud partyen like it´s 1969! Get the real thing! The Incredible Time Machine performing the unique TRAVELLING WOODSTOCK SHOW!

2012

Na een uitzinnige festivalzomer duikt de Time Machine onder om een geheel nieuwe show op punt te stellen, de 60s en vooral 70s archieven worden uitgespit naar nieuwe tijdloze live floorfillers, nieuwe adembenemde stunts worden voorbereid, de nieuwe outfits worden gewaagder en tasten de grenzen van de goede smaak op prikkelende wijze af.

Gedurende enkele geheime try-outs wordt de nieuwe full CD ´The live! Ritual´ opgenomen en zanger Ultra Lex neemt de positie in tussen de 2 Sue´s,

De groep staat klaar voor een tweejarig durend verschroeiend offensief.

Eerste bestemming:

40 jaar Woodstock tribute, het beste, het heetste, het spectaculairste uit de moeder der festivals op onnavolgbare wijze uitvergroot in de nieuwe show.

2010

10 jaar The Incredible Time Machine, wordt uitbundig gevierd op tal van zomerfestivals en op Radio2 als huisorkest op de Gentse Floraliën (amidst the flowers!)!

De unplugged spin-off The Sue Price Party Band vindt haar weg langsheen het clubs -en privé-feesten circuit en een nieuwe spin-off The Bed-In Happening (een concert in bed) wordt in het Lennon herdenkingsjaar gelanceerd op regionale tv zenders ROB en TV Limburg! Achter de schermen werkt de groep aan een nieuwe tijdloze show met classic songs uit de sixties & seventies of mag het iets meer zijn….? Het antwoord volgt in 2011!

2009

De tweede full CD ´The Great 60s & 70s hitparty Live!´ wordt gereleased en vindt gretig zijn weg naar vele fans op de talrijke binnen -en buitenlandse concerten.

De tracklist is de meest onwaarschijnlijke reis doorheen 60s & 70s met stevige rock naast singalong popdeunen en party favourites, vooruitgestuwd door de wielen van een ´8 miles high´ uitzinnig publiek.

De groep is ook een zomer lang huisorkest van Radio2 en elke zondag live te beluisteren bij ´Buren bij Verschueren´.

In een poll van ´De Standaard´ staat de Time Machine op 4 in de top 10 van ´s lands allerbeste cover/party/tribute bands.

3 more to go!

2008

De Time Machine wordt uitgebreid met chanteuse Sue Le Soleil de Paris en bestaat vanaf nu uit 8 freakbrothers & sisters.

2007

De eerste full CD ´The legendary lost radio show´

verschijnt bij Sony/BMG.

Een collectie originele Rudolf songs aaneengepraat door legendarische Vlaamse radio DJ´s uit de 60s & 70s als ware het een nooit eerder uitgezonden radioshow.

Zo horen we o.a. de betreurde fantastische Julien Put, Bart Peeters, Zaki, Guy De Pré, Lutgard Simoens, Mark Leféver, Antony the prince of darkness!

Tot de groep zelf de ballon doorprikt gelooft heel het medialandschap dat het hier gaat om originele, verloren gewaande opnames uit de archieven van de BRT.

De live première van deze nieuwe show had plaats in de uitverkochte 70s rocktempel Zaal Lux te Herenthout.

Dit jaar speelt de groep op talrijke festivals & bedrijfsfeesten en mengeling van eigen songs van de full Cd en klassiekers uit 60s en 70s.

2005

Rudolf schrijft de anti-oorlog-in-Irak-song ´People have the power to love´,

de Time Machine wordt vocaal bijgestaan door 22 guests waaronder Thé Lau, Armand, Urbanus, Kommilfo, Guy Swinnen, Rocco Granata, Marcel Van Thilt, Samson & Gert, Paul Michiels ea…

De single en bijhorende videoclip haalt de hitparades en alle mogelijke tv programma´s (oa vtm en vrt nieuws),kranten en weekbladen.

Verschillende gasten treden ook met de Time Machine op dat jaar.

De groep doet ook een opgemerkte show in Cannes met oa Gérard Lenorman en nog eens Marktrock Leuven.

2004

“The Travelling Woodstock Show” wordt getransformeerd in een ´Magic Times Show´ waarbij de groep van 7 naar 22 leden muteert op het podium, geen David Copperfield, maar Spinal Tap!

2003

Het rock ´n´ lol circus trekt doorheen Duitsland en Nederland, naast de inlandse festivals en bedrijfsfeesten.

2002

Rudolf schrijft de sixties ode “The magic times” en dit superaanstekelijk nummer bezorgt de Time Machine een plaats in de Eurosongselectie.

Na een knalvuurwerkperformance op tv, voorafgegaan door een bommelding regent het confetti in de gangen van de vrt én optredens voor de groep.

De single wordt opgepikt door Radio 2 die de bende van Rudolf regelmatig op ongehoord vroege uren live laat opdraven (thanks guys!) en ook

de Tien Om Te Zien arena verwelkomt onze helden met bloemen in het haar.

Naast extra data in Duitsland wordt er dit jaar ook in Nederland gespeeld én wordt de legendarische Mariska Veres (Shocking Blue) vaste live-gaste van de Time Machine.

Eerste keer Marktrock Leuven ook en afsluiten op 31 december op de Grote Markt in Mechelen met Guy Swinnen mee op ´t podium.

More,more,more… er wordt stevig naam gemaakt met een show die de hippie psychedlica van de late sixties combineert met de seventies spinal tap van Alice Cooper en Kiss.

2000

RUDOLF HECKE (ex Company of State, The God=doG, Pop In Wonderland richt THE INCREDIBLE TIME MACHINE op. Belgiës eerste, unieke sixties & seventies tribute/partyband begint aan een magische reis.

Van de pikante bar ´Socheaux´ in Antwerpen, waar wordt gerepeteerd tot de legendarische farm in Woodstock ´69, een kleine stap voor de tijdmachinegebruikers: “The travelling Woodstock Show” noemt de eerste show die op 21 juli in première gaat op de Korenmarkt tijdens de Gentse Feesten.

Bijgestaan door de langbeninge ´Incrediblettes´ én Hollands sixties legende Armand baant de reizende flower-power happening zich een spraakmakende weg langsheen festivals, clubs en bedrijfsfeesten verbaast en verovert harten.