Naast top sounding akoestische ruimtes en top notch gear beschikt STUDIO FACTASY ook over een  gezellige ,ruime (ca 35 m²) efficiënte relaxruimte.

 

Ondanks de aanwezigheid van een zitruimte in de controlekamer is het vaak aangewezen dat muzikanten of begeleiders die op dat moment niet nodig zijn bij de opnames of mix, zich kunnen terugtrekken in een afgescheiden gezellige ruimte.

Dit gaat de ´studiomoeheid´ tegen en hindert de performance van degene die aan het presteren is niet.

 

De Studio Factasy relaxruimte biedt hier een perfecte oplossing met de aanwezigheid van een bar met diverse dranken en versnaperingen tegen democratische prijzen, DVD speler, lectuur en de fameuze ´Studio Factasy wall of fame´.

In de microgolfoven of op de bakplaten kan er zelf eten opgewarmd worden.

Mogelijkheden tot uithalen of bestellen van eten zijn talrijk en divers in de buurt.

In dezelfde straat zijn er 2 frituren, 2 warenhuizen, een pita-bar, 2 broodjeszaken, 3 slagers,3 bakkers én 2 nachtwinkels.

Eten kan desgenwenst genuttigd worden in openlucht op het met een haag van de straat afgeschermd grasveld voor de studio.

 

Een plafondvenster en glazen voorgevel en deur zorgen voor aangename daglichtinval, combinatie van blacklights, sfeerlichten en decorstukken maken van deze ruimte ´s avonds een knus geheel.

De relaxruimte is geluidsdicht gescheiden van de rest van de studio.

Er mag in deze ruimte gerookt worden, maar er is ook buiten een overdekte rookruimte voorzien.

 

Aan de relaxruimte is afsluitbare privé-parkeerplaats voorzien voor 3 wagens, op straat is er verder nog talrijke openbare parkeermogelijkheid.

De studio beschikt ook over een achteringang met privé-parkeerruimte voor 1 auto.