"Een opvallende live presentatie : deels vertellen, deels voorlezen, deels live muziek, samen met een operazangeres, mooi ingekleed qua sfeer en decor…

Dat was dus geen boekvoorstelling meer, maar een heus theaterprogramma. Of een kameropera. Met vernuftige theatrale vondsten, die je helemaal doen vergeten dat het zich op een kleine ruimte bevindt, maar het kan wel op enkele vierkante meters gespeeld worden.

Ideaal voor privévoorstellingen en kleine zaaltjes. Want het heeft een wondere impact op de mensen."

(Robert Van Yper, Backline/Liveconcerten  10/6/2016)

Alle verwachtingen werden ingelost ..... beklemmend, beklijvend, bijwijlen betoverend. Zowel visueel als literair héél mooi en knap aaneensluitend. Betoverende zang. Het was voorbij voor we het wisten ..... het verlangen naar meer was er ..... Ons Lobke van 13 was er door ontroerd en dat bevestigt wat ik denk over kunst : je moet het niet altijd begrijpen om het mooi te vinden.
 
(Carina Lava  03/07/2016)

 Ik vond het heel erg boeiend, intens en subliem uitgewerkt. De voorstelling is van begin tot einde overweldigend. Indrukwekkend, een relevant verhaal voor bibliotheken!

(Pieter Malengier, bibliotheek Sint-Niklaas 03/07/2016)

 Bedankt voor de indrukwekkende voorstelling. Iedereen was vol lof.

(Marijke Lansloot, voorzitter Davidsfonds Loo, 22/01/2017)

 

Vandaag serieus bij de strot gegrepen bij de voorstelling Wondenland van Rudolf Hecke met Marianne Vliegen in het echt Mechels Theater. Wat een bloedmooie adembenemende produktie! Nu het boek nog lezen! Bravo Rudolf en Marianne!

(Roland Beelen, Antler/Be's Songs 03/07/2016)