Rudy Van Schoonbeek (uitgever Vrijdag):

"Een kaleidoscopische ervaring, die de lezer in trance kan brengen! Je formuleert fraai en inventief wat het hoofdpersonage denkt, voelt, beleeft en ondergaat na die bominslag."

11/04/2016

 

 

Dirk De Wachter:
"Wondenland is een meanderend discours, rijk aan details, vaart tegen de stroom in en schaadt door de tijdsgeest geschraagde gedachten, doet wankelen en schudt de slaap uit als volle kriekenbomen."
06/2016

Carine Lava " Het is geen pageturner ..... het is véél te goed om in sneltempo gelezen te worden. Ik had een goed boek verwacht van Rudolf Hecke, maar dat het zò goed zou zijn, daar kan ik alleen maar om juichen. Pareltjes van zinnen, zinnen die je leest, verorbert, tig keren in je mond laat ronddraaien vooraleer je het naar lagere oorden laat zakken om daar dan ook weer te bewaren zodat je deze dan op eender welk moment nog maar eens boven kan halen om nog maar eens te proeven. Wat een mooi boek is dit geworden. Het is nog niet uit. Net zoals van een goei dooske pralines, wil ik van dit boek genieten, daaaaaagenlang. Bedankt Rudolf om het goed te doen. Rudolf Hecke schreef een boek ..... en hij deed dat goed ......."
19/06/2016

 

 

‎Paul Van Welden‎  "Het boek is nog maar half gelezen en ik heb al menige traan gelaten...doe zo voort Rudolf."
27/05/2016