Biograaf Rudolf Hecke weet na twee boeken en meer dan 100 voorstellingen eindelijk het huis van Gainsbourg binnen te dringen… wat zich daar openbaart vijfentwintig jaar na zijn officiële overlijden tart elke verbeelding. In één woord: Gainsbourg leeft!

Ontdek het leven tot op het botst en de dood die er geen is tijdens de ultieme, alles onthullendste Gainsbourg hommage voorstelling. Hoor zijn stem vanachter de muren waar ze al vijfentwintig jaar op onthulling wacht. Slechts een handvol mensen kennen het geheim dat de gevel van rue de Verneuil 5bis te Parijs herbergt, Rudolf Hecke is één van hen. Er bestaan woorden voor, hij deelt ze op een bijzondere manier.

Ter gelegenheid van Gainsbourgs 90e verjaardag op 2 april 2018 werkt Rudolf samen met Jo Lemaire, Neil Fraser van de gweldige band Tindersticks en Ad Comenotto aan een bijzondere verrassing. Een nieuwe versie van 'Je suis venue te dire que je m'en vais' en bijhorende gainsbourg 90 voorstellingen. Info en boekingen zie rubriek Contact/Boeking.